Afgelopen week stond in het teken van uitslapen na een kampioensfeest, eieren zoeken, en partijtjes op de training, was afgelopen zaterdag de nummer 3 van de ranglijst de tegenstander van De Partyshop.nl VIVES. De IJsselsteiners mochten afreizen naar Veghel, waar Skunk de tegenstander was.

De mannen van Skunk zijn bezig aan een goede 2e helft van het seizoen, zo werd onder meer RVV met 4-0 geklopt in Katwijk. VIVES kon zich dus opmaken voor een leuke pot volleybal.

Coach Kasper begon met de volgende namen: Sjoerd, Joël, Mitchel, Luc, Addie, Peter en Jordy. VIVES begon voortvarend en pakte gelijk een voorsprong door onder meer een sterke servicereeks van Peter. De mannen speelden zonder druk omdat het kampioenschap toch al binnen was, en dit resulteerde in een stand van 16-25 in de eerste set.

De 2e set was een kopie van de 1ste, daarom zal de schrijver hier verder niet over uitweiden, 16-25.

In de 3de werden de heren wat jolig, in van de flesjes water was wat rum gedaan. Respect voor Mitchel die dacht dat hij een stukje banaan met een slokje water ging wegspoelen. Het spel had helaas wel enigszins te lijden onder deze jolijt. Gelukkig wisten de heren het nog wel op te brengen om de set winnend af te sluiten, 22-25.

Sjoerd vond het toen wel mooi geweest en besloot op de bank plaats te nemen, Niels mocht het proberen op de dia en deed dat zeer verdienstelijk. Ook Joël, die het zonder zijn steraanvaller moest doen, wist het spel goed te verdelen, 20-25.

Uit met 4-0 winnen van de nummer 3 van de lijst, een knappe prestatie van de heren. Die al niet meer in te halen waren, en nu alleen maar verder uitlopen op de concurrentie. Volgende week wordt er gespeeld in Groot-Ammers, waar WIK de tegenstander is.