De Partyshop.nl VIVES HS1 pakt een punt

/, Wedstrijdverslag/De Partyshop.nl VIVES HS1 pakt een punt

Na twee competitievrije weekenden mocht ook DePartyshop.nl VIVES HS1 weer aantreden. Door het – zoals inmiddels gebruikelijk – uitlopen van voorgaande wedstrijden ruim een half uur later dan gepland. Desalniettemin waren de tribunes wederom goed gevuld en leken ook de scheidsrechters en de tegenstander Gemini Kangoeroes HS1 uit Voorschoten er zin in te hebben. In de eerste set zijn de twee teams aardig aan elkaar gewaagd. Op een stand van 18-18 lukt het VIVES HS1 echter niet meer om de bal op de grond te krijgen bij de tegenstander.

De mentale dreun die dit setverlies heeft veroorzaakt, weet VIVES HS1 niet meer te boven te komen. In elke set weet VIVES HS1 lang bij te blijven, maar is het in de tweede en derde set Gemini Kangoeroes HS1 dat er met de buit (24-26 en 19-25) vandoor gaat. Alleen in de laatste set kan VIVES HS1 met een uiterste krachtinspanning de setwinst bijschrijven (26-24). Een welkom en belangrijk punt in de complexe strijd die er momenteel woedt in de tweede divisie C.

Vorig jaar verzekerde VIVES HS1 zich met het 43e punt op de laatste speeldag van de 9e plaats in de competitie. Dit seizoen staat VIVES HS1 met nog 5 wedstrijden te gaan, gedeeld 6e in de competitie, waarbij zowel de 2e als 11e plaats nog in realistische scenario’s naar voren komen. In de komende wedstrijden speelt VIVES HS1 voornamelijk tegen tegenstanders die nog onder het team uit IJsselstein op de ranglijst staan. Startend aanstaande zaterdag om 19:00 tegen VV Amsterdam HS1, het team waar vorig jaar handhaving werd behaald. De competitie is nog lang niet gespeeld en VIVES HS1 kan alle support gebruiken, dus wij hopen aanstaande zaterdag nog een aantal supporters op de tribune te mogen verwelkomen.

2020-03-09T07:20:32+02:009 maart 2020|Categorieën: Nieuws, Wedstrijdverslag|