Hoe lang volleybal je al en hoe lang bij VIVES?
Ik volleybal dit jaar 20 jaar en zit sinds 2010 bij VIVES. Inmiddels alweer 7 jaar.

Wat doe je op dit moment als vrijwilliger en hoe gaat dat?
Ik ben dit seizoen gestopt met het trainen geven aan heren 2 (HZES), dit heb ik 2 jaar met veel plezier gedaan. Sinds dit jaar zit ik samen met Anouk Hendriks in de heren TC. Wij richten ons op heren 3, 4, 5 en 6. De heren TC vergt veel tijd, vooral nu aan het begin.

We willen graag iedereen leren kennen, dus besteden op dit moment veel tijd aan gesprekken. Karin en Desiree vertellen ons alles wat we moeten weten, wat natuurlijk ook tijd kost. Wel vind ik het erg leuk om met mensen in gesprek te gaan en mee te denken met wat zij willen betreft volleybal. Op deze manier leer ik ook weer meer mensen kennen binnen VIVES.

Naast de heren TC, zit ik in de vrijwilligerscommissie samen met Yvette Kloek. We hebben laatst een vrijwilligersuitje georganiseerd, en zijn op dit moment nog druk met wat vrijwilligerstaken die nog open staan. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar trainers (senioren) en scheidsrechters. Voel jij je geroepen? Laat het ons weten!

Wat doe je nog meer buiten VIVES?
Ik werk als leerkracht op een basisschool. Dit jaar sta ik voor groep 4 in Almere.
Ik heb ruim twee jaar geleden een huis gekocht samen met mijn vriend en vind het leuk om voor woonaccessoires te shoppen of gewoon lekker te rommelen in huis. Daarnaast loop ik graag hard, houd ik van winkelen en gezelligheid met vriendinnen.

Wat weten de mensen binnen VIVES niet van jou?
Afgelopen zomer ben ik  in Afrika geweest en heb ‘The Big Five’  gezien.
Daar heb ik ook in een bak met 100 krokodillen gestaan. Heel gaaf en spannend!

Waarom is VIVES jouw club?
Bij VIVES staat gezelligheid bovenaan. Als je binnenkomt, voel je je welkom.