Hoe lang volleybal je al en hoe lang zit je bij VIVES?
Vanaf mijn 12e jaar ben ik gaan volleyballen bij Nivoc. Ik woonde toen in Nieuwegein. Toen Nivoc en Vrevok werden samengevoegd tot één volleybalvereniging ben ik een jaar 3 gestopt. In 2010 ben ik bij VIVES komen volleyballen en ik woon imiddels al 6 jaar in IJsselstein.

Wat doe je op dit moment als vrijwilliger en hoe gaat dat?
Ik ben bestuurslid ‘overige zaken’ en ben in het bestuur contactpersoon voor de jeugdcommissie, beachcommissie, feestcommissie, sponsorcommissie en voor de vrijwilligerscommissie. Ik heb eerst een half jaar meegelopen in het bestuur en ben nu 3 jaar bestuurslid.

Aan het eind van dit jaar stop ik als bestuurslid en draag ik mijn taken over aan Jisca Vrancken.
Het bestuur bestaat uit 5 mensen. We werken met een taakverdeling en dat loopt prima.

Wat doe je nog meer buiten VIVES?
Ik werk inmiddels al 11 jaar bij Stichting HALT. Eerst als administratief medewerker (naast mijn PABO-opleiding) en na mijn studie als Halt-medewerker. Sinds anderhalf jaar werk ik als beleidsadviseur op de landelijke afdeling. Een groot voordeel daarbij is dat ik in diverse functies heb gewerkt en dus goed kan inschatten hoe beleidsmatige keuzes in de praktijk uit zullen pakken.

Naast mijn werk vind ik mijn sociale contacten belangrijk. Ik spreek graag af met (oud-)collega’s, familie en vrienden.

Wat weten de meeste mensen binnen VIVES nog niet van jou?
Afgelopen zomer ben ik getrouwd met Thomas Boer. Hij volleybalt ook bij VIVES bij de recreanten. Op onze huwelijksreis zijn we naar Hong Kong en Indonesië geweest (Bali, Lombok). Wij vinden het leuk om te reizen, samen of met familie. Een cruise door de Carribean is ons vorig jaar ook erg goed bevallen. Nu staat een reis naar zuidwest Amerika bovenaan ons verlanglijstje.

Waarom is VIVES jouw club?
Ik kan dat wel samenvatten: ‘IJsselstein is mijn stadje en VIVES is dus ook mijn club’.

Sportiviteit vind ik belangrijk en ik ben best fanatiek. Als ik een wedstrijd speel, kan ik in die 2 uur mijn hoofd helemaal leeg maken. En dan daarna gezellig een biertje drinken!