Hoe lang volleybal je al en hoe lang zit je bij VIVES?
Sinds mijn 6e – dus inmiddels 14 jaar – volleybal ik bij VIVES. Ik kwam bij de toernooimini’s meedoen, die getraind werden door mijn moeder (Martha Verstoep).

Wat doe je op dit moment als vrijwilliger en hoe gaat dat?
Ik train (2 x in de week) en coach met veel plezier MB1. Daarnaast zit ik in de kampcommissie. Sinds 3 jaar is er een verdeling wat betreft leeftijd: een ‘jonge’ jeugdkamp en een ‘oude’ jeugdkamp. Ik hou me vooral bezig met het ‘jonge’ jeugdkamp. En waar nodig help ik bij de voorbereiding van het ‘oude’ jeugdkamp. Daarnaast zit ik in de jeugdactiviteitencommissie. We organiseren de pietentraining en helpen bij diverse activiteiten, zoals Koningsdag. Doel is elkaar te leren kennen en een band met de vereniging te creëren.

OPROEP 1: Wie zou er af en toe iets willen printen of willen plastificeren?

OPROEP 2: Bied je aan bij de jeugd-TC om te helpen met training geven bij de jeugdteams als assistent/hulptrainer.

En ik wil meteen een positief geluid laten horen: de ouders van onze jeugdleden zijn zeer betrokken en zijn altijd bereid te rijden naar het jeugdkamp of te helpen bij de pietentraining.

Wat doe je nog meer buiten VIVES?
Ik studeer aan de PABO in Utrecht voor docent basisschool. Momenteel loop ik stage op basisschool Het Baken, groep 7, hier in IJsselstein.

Ik werk aan mijn onderzoek/afstudeeropdracht met als onderwerp: ‘Hoe kan je aandacht besteden aan de wereldgodsdiensten zonder dat de Christelijke identiteit van de basisschool naar de achtergrond verdwijnt?’.

Ik hou van gezelligheid en ik ga graag met vriendinnen uit eten of wat drinken. Ik vind het heerlijk om in Oostenrijk in de bergen te wandelen. En ik maak graag – samen met Martha en vriendinnen – citytrips, bv. naar Parijs, Londen of Barcelona. Komende zomer ga ik een keer niet naar Oostenrijk, maar naar Italie, Toscane.

Wat weten de meeste mensen binnen VIVES nog niet van jou?
Na mijn afstuderen wil ik een master orthopedagogiek gaan doen: eerst een pre-master en daarna een master.

Waarom is VIVES jouw club?
Mijn hele familie volleybalde hier. Dat is altijd goed bevallen. VIVES is een gezellige vereniging en ik hou van het ons-kent-ons-gevoel. Hier vind ik een goede combi met op hoog niveau presteren. Het is mooi om met jeugd lol te maken en te leren. Dat lukt goed bij VIVES.

Image-1