Hoe lang volleybal je al en hoe lang zit je bij VIVES?
Ik volleybal vanaf mijn 10e. Ik ben begonnen bij NVC en inmiddels speel ik nu voor het 4e seizoen bij VIVES (D4, 2e klasse).

Wat doe je op dit moment als vrijwilliger en hoe gaat dat?
Als vrijwilliger ben ik actief in de Heren TC – breedtelijn: dat zijn Heren 3, 4, 5 en 7. Ik doe dat samen met Anneloes van Klaren. Ik ben aanspreekpunt voor H3 en H7. We maken de teamindeling, we evalueren het seizoen, we gaan in gesprek met de trainers en bezoeken wedstrijden. Ook ben ik vaak op woensdagavonden in de sporthal om dat H3 en H7 dan trainen. En 1 x per maand hebben we overleg met de voltallige senioren TC.

Daarnaast zit ik samen met Céline van de Sande in de sponsorcommissie. Céline stopt aan het eind van het seizoen, Lisa de Gruijter (D1) zal haar plaats vervangen. De sponsorcommissie heeft inmiddels diverse sponsors binnen gehaald.
– Op initiatief van D1 is het Foute Zomerfeest hoofdsponsor geworden.
– Handelsonderneming Huiden verzorgt pakken en shirts voor H2.
– Voor H3 en D2 wordt 3 februari met hoofdsponsor Hizi Hair officieel het contract getekend, de spelers zijn wel al te zien in de gesponsorde kleding.
– Hoofdsponsor van H1 is Jumpsquare.

De sponsorcommissie is altijd op zoek naar ouders of familie van VIVES-leden die kunnen sponsoren. We werken nu met een 7-tal sponsorpakketten met bv. trainingspakken en/of inspeelshirts, tassen + bijdrage. Ik ben zelf contactpersoon voor Gideon (drukker) voor overleg over kleur, logo enz. bij het bedrukken van shirts e.d.

Daarnaast willen we de ‘ Club van 100’ nieuw leven inblazen. Gelukkig zijn er nu 2 VIVES-leden, die actief met ons meedenken: Lisa de Gruijter (D1) en Lisa van Leeuwen (D2).

Wat doe je nog meer buiten VIVES?
Ik studeer facilitair management aan de Hogeschool Utrecht (in Amersfoort), mijn afstudeervoorstel is ingeleverd en ik hoop in februari af te studeren. Ik doe dan onderzoek binnen het Antonius Ziekenhuis naar de klantenservice, gericht op samenwerking en communicatie tussen backoffice en frontoffice.

Dit seizoen heb ik een minor ‘coaching’ gedaan, die ik in januari afrond.
En ik heb een bijbaan in het Antonius bij ‘roomservice’: verzorgen ontbijt, lunch, koffie, aanvullen verpleegkundig materiaal enz.

Wat weten de meeste mensen binnen VIVES nog niet van jou?
In het kader van mijn studie heb ik samen met 3 studenten een evenement georganiseerd voor Edukans (organisatie voor verbetering van onderwijs in ontwikkelingslanden/bijscholen leerkrachten). We organiseerden een dinershow in Buitenplaats Amerongen, met 4 Topchefs, alles gesponsord, dansoptredens, livemuziek etc.. Kaarten voor de dinershow werden verkocht voor € 75,- en daarmee hadden we een opbrengst voor Edukans van €10.000,-. Samen met een andere student mocht ik diverse projecten in Malawi bezoeken. Dit was een prachtige indrukwekkende ervaring! Na mijn studie wil ik ook graag weer terug naar Malawi en andere landen in Afrika.

Waarom is VIVES jouw club?
VIVES is een gezellige vereniging met een goede sfeer. Je raakt met iedereen aan de praat en je hoort er meteen bij.