Hoe lang volleybal je al en hoe lang zit je bij Vives?

Eerst heb ik gevoetbald, maar dat ging ‘dramatisch’. Toen verhuisden we naar IJsselstein en ik ging met m’n vader mee naar de sporthal. Dat is nu 18 of 19 jaar geleden. Ik begon toen bij de C-jeugd van Vives en ik ben altijd bij Vives blijven volleyballen. Nu speel ik in H4.

Wat doe je op dit moment als vrijwilliger en hoe gaat dat?

Samen met Joram van der Schans doe ik het wedstrijdsecretariaat. Dat gaat in goeie samenwerking. We plannen aan het begin van het seizoen alle thuiswedstrijden. En het verplaatsen van wedstrijden is ook een van onze taken. Het is belangrijk om elke dag even de mail te checken. Wij zijn beschikbaar voor vragen van trainers en coaches. Binnenkort moeten we de wedstrijdindeling maken voor de jeugd (2e helft van het seizoen). Juli/augustus en december zijn voor het secretariaat de drukke periodes. We hebben ook veel contact met de Nevobo over nieuwe wedstrijdregels. Samen met Joram heb ik de handleiding DWF (digitaal wedstrijd formulier) geschreven.

Gelukkig heeft Jolanda Bergshoeff ons heel goed ingewerkt.

Wat doe je nog meer buiten Vives?

Ik werk als applicatiebeheerder bij EquensWorldline. Dat is de grootste pinleverancier. Wij zorgen ervoor dat de communicatie tussen pinautomaat, de bank en de bankauthorisatie vlekkeloos verloopt en dat het systeem altijd blijft draaien. De decembermaand is altijd erg druk door het grote aantal pintransacties.

Verder ben ik erg veel bezig met volleybal. Ik train 3 x in de week, met H1, H2 en met mijn eigen team.

Wat weten de meeste mensen binnen Vives nog niet van jou?

Over die vraag heb ik al nagedacht, maar ik vind het toch lastig daar een antwoord op te geven. Ik woon samen met Lisa van Leeuwen; zij volleybalt in D2. Ik ben gamer. En ik volg alles op het gebied van volleybal.

Waarom is Vives jouw club?

Ik ben bij deze vereniging begonnen en ik zal hier nooit weg gaan. Het is een gezellige vereniging. Elke thuisspeeldag ben ik in de sporthal. Er heerst altijd een leuke sfeer.

arn