De Nederlandse Volleybalbond heeft DePartyshop.nl VIVES Heren 1 beloond met een promotie naar de Topdivisie. Het IJsselsteinse heren team mag na een topjaar in de Eerste Divisie, waar het met kop en schouders boven de concurrentie uit stak, volgend jaar uitkomen op het één na hoogste niveau van Nederland! In een seizoen, waar de bond vanwege Corona heeft besloten dat er geen promotie/degradatie plaatsvindt, is door de heren uit IJsselstein laten zien dat zij zeker thuis horen in de Topdivisie. Met een puntenverschil van maar liefst 21 punten ten opzichte van de nummer 2, heeft VIVES nu een plek toegekend gekregen. Toen deze week bleek dat een team zich voor komend seizoen terugtrekt uit de Topdivisie, kon de bond dan ook niet om VIVES heen.

DePartyshop.nl VIVES Heren 1 bestaat grotendeels uit eigen jeugd wat zich, door de jaren (met de geweldige aanvullingen van buitenaf), heeft gevormd tot een waar top team. De trainer/coach Kasper Langendoen heeft het team naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Met oud-international Sjoerd Hoogendoorn in de selectie mogen de mannen volgend jaar laten zien wat ze waard zijn tegen onder andere het 2e herenteam van Eredivisionist Sliedrecht Sport.

Een historisch moment én een prachtig cadeau voor de IJsselsteinse Volleybal club, die dit jaar haar 60ste verjaardag viert.

 

De foto is gemaakt door ClickFlits, Robbert Thoen