Het seizoen is weer gestart en ook de vrijwilligerscommissie is weer druk aan de slag gegaan. De commissie volgt op dit moment een vrijwilligerstraject binnen de gemeente IJsselstein met andere sportverenigingen. Hierbij worden wij begeleid in het zoeken naar vrijwilligers en het schrijven van beleid.

Dit seizoen hadden we een hoop uitdagingen door acht nieuwe vacatures op te vullen. Er zit dit jaar een mooie doorloop in de commissies: de nieuwe vrijwilligers worden ingewerkt en begeleid door de huidige commissieleden. Inmiddels hebben we voor de PR-, sponsor-, toernooi en kledingcommissie nieuwe vrijwilligers kunnen vinden via Taakie en persoonlijke benadering, daar zijn we erg blij mee!

We zijn nog hard op zoek naar iemand die kan ondersteunen in het bijhouden van de website (WordPress). Dus als je enige kennis hebt van websites en graag de vereniging wil helpen, stuur dan een mailtje naar: vrijwilligers@vives-volleybal.nl

We kunnen trots vermelden dat we 100 unieke vrijwilligers hebben bij VIVES die training geven of actief zijn in commissies. Dank voor alle inzet!