Met onze VIVES kledinglijn, inclusief gloednieuwe wedstrijdshirts, zetten wij als vereniging een grote stap naar betere herkenbaarheid van VIVES naar de buitenwereld!

VIVES Wedstrijdtenue

Als je als VIVES-lid wedstrijden speelt, is het van belang het juiste wedstrijdtenue te dragen, deze bestaat uit:

  • Een wedstrijdshirt
  • Een kobaltblauwe volleybalbroek van Craft, hetzelfde merk als het wedstrijdshirt
  • Bij voorkeur witte (half) hoge sportsokken
  • Volleybal/sportschoenen
  • Kniebeschermers naar eigen voorkeur
  • De libero speelt in een contrasterende kleur wedstrijdshirt (en bij voorkeur) broek

Wedstrijdshirts

Het VIVES wedstrijdshirt krijg je in bruikleen van de vereniging. Dit houdt in dat deze dus niet zelf aangeschaft hoeft te worden maar dat je deze te leen krijgt van ons. Dit geldt zowel voor senioren als jeugd en recreanten. Neem voor het ontvangen, ruilen of inleveren* van een wedstrijdshirt contact op met de kledingcommissie via kledingcommissie@vives-volleybal.nl. Samen zal er dan gekeken worden naar een geschikt shirt voor jou!

*Als je, je shirt niet inlevert na afloop van het lidmaatschap zijn wij genoodzaakt om €50,- in rekening te brengen.

VIVES Kledinglijn

Voor de aanschaf van de overige VIVES kledinglijn is er een overeenkomst met Volleybaldirect. Dit bedrijf biedt onze kledinglijn aan en deze is via hun webshop eenvoudig te bestellen. Via de webshop zijn onder andere de wedstrijdbroekjes, inspeelshirts, trainingsbroeken, vesten en tassen te bestellen, allemaal zorgen ze voor de perfecte VIVES uitstraling!

Als VIVES lid krijg je korting op de prijzen die vermeld staan bij Volleybaldirect.

  • 5% korting als je een account op de website van Volleybaldirect.nl aanmaakt en je Nevobo-lidnummer registreert
  • 5% extra korting als je de speciale VIVES-actiecode VIVES61 bij je bestelling invoert.

Klik hier om direct naar de webshop van Volleybaldirect te gaan. En onthoudt, hoe meer leden in de VIVES kledinglijn lopen, hoe mooier en hoe beter we uitstralen 1 vereniging te zijn!

Kledingregelment

Vanwege de bruikleenconstructie van de wedstrijdshirts, zijn we genoodzaakt om een kledingreglement aan te houden. Het reglement bevat alle regeltjes en belangrijke zaken rondom de wedstrijdshirts, maar omschrijft ook hoe er correct dient te worden omgegaan met het bedrukken en sponsoren van kleding. Het kledingreglement is hier te bekijken. Voor vragen en opmerkingen kan er altijd contact opgenomen worden met de kledingcommissie via kledingcommissie@vives-volleybal.nl.