Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan VIVES, zonder dat het jou een cent extra kost!  Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en VIVES ontvangt hiervoor geld in de clubkas.

Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar VIVES. En nogmaals, het kost je niets extra!

Je kunt op verschillende manieren meedoen. Shop je meestal vanaf een laptop of PC, installeer dan de Chrome-extensie: lees hier hoe.
Doe je dat vaker met je smartphone: zoek dan de SponsorKliks-app in de appstore. Als je de installatie hebt voltooid, geef dan aan dat je VIVES wil sponseren.

En als je het een keer wilt proberen: het enige dat je als lid hoeft te doen is via deze link klikken. Het levert de club op een hele makkelijke manier veel extra inkomsten op!
Zet vervolgens deze pagina in je favorieten – en klik altijd via die pagina naar een webshop. Met elke online aankoop krijgt VIVES een deel van jouw betaling. Gratis sponsoring!