Het lidmaatschap

VIVES is de volleybalvereniging van IJsselstein, waar plezier en prestatie hand in hand gaan. Van jong tot oud, van hoog tot laag. Bij VIVES kun je op verschillende niveaus meedoen: van 2e divisie competitie tot recreanten poule D. De teams trainen 1 of 2x per week, met daarnaast bijna iedere week een wedstrijd in de reguliere competitie. De recreatie kent een eigen competitievorm met 6 x per jaar een toernooidag. Voor de toernooi mini’s zijn er een paar toernooien in het jaar. Trainingen en thuiswedstrijden vinden plaats in de IJsselhal, en een drankje na de wedstrijd doe je in de gezelligste kantine van IJsselstein.

Als je lid wordt van VIVES, dan word je dat voor één verenigingsjaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 augustus tot en met 31 juli. Ieder jaar wordt dit lidmaatschap stilzwijgend verlengd, tenzij je je schriftelijk afmeldt bij de ledenadministratie. Dit kan per 1 juli en 1 januari. Mocht je je per 1 januari uitschrijven, dien dan gelijk een verzoek tot terugbetaling van de helft van de contributie in. Uitzonderingen zijn bij overlijden, bij royement (op voordracht bestuur) en in geval van ontbinding van de vereniging.

Met zeven heren-, zeven dames-, drie jongens-, vijf meisjes- en zes miniteams draait VIVES volop mee in de Nevobo-competitie. In de recreanten competitie doen 12 teams van Vives mee. Voor de nieuwe leden bestaat de mogelijkheid om drie keer vrijblijvend gratis mee trainen. Het enige dat je moet doen is een mailtje sturen naar de betreffende technische commissie.

Op zoek naar een leuke sport voor je dochter/zoon?
Voor de jonge jeugd is een geweldige dynamische volleybalvorm ontwikkeld, namelijk Cool Moves Volley (CMV). Volleybal is best een moeilijke sport, daarom is er speciaal voor kinderen een makkelijke manier bedacht om volleybal stapsgewijs aan te leren. Deze stappen worden 1 voor 1 aangeleerd met als uiteindelijk doel het beheersen van het volleybalspel. Bekijk de spelregels van Cool Moves Volley hier.
Bij VIVES bestaat de mogelijkheid om 3x gratis mee te trainen. De trainingen voor de mini’s vinden plaats op woensdag middag van 16:30-18:00 en van 18:00 – 19:30. Graag een keer meetrainen? Neem contact op met de jeugd tc.

Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap en de contributietarieven op de pagina Lidmaatschap.

Afdeling E-mailadres
JeugdTC (6-18 jaar) Jeugd tc e-mail
DamesTC Dames tc e-mail
HerenTC Heren tc e-mail
RecreatieTC Recreatie tc e-mail

De trainers en spelers zullen je van harte welkom heten bij VIVES!