Vanaf heden zal er gespeeld gaan worden met het digitaal wedstrijd formulier (DWF). Ook voor de doordeweekse wedstrijden wordt er gebruik gemaakt van dit makkelijkere formulier. Voor de wedstrijden op zaterdag zijn er 3 tablets beschikbaar gesteld. Deze gebruikt de zaalwacht om de dag in goede banen te leiden. Tijdens de doordeweekse wedstrijden is er geen tablet van de vereniging aanwezig en zal het spelende team zelf een tablet, laptop of telefoon moet regelen. Hierop kan het DWF makkelijk gebruikt worden. Je hebt alleen vooraf en na de wedstrijd een internetverbinding nodig.

Er zijn twee varianten van het DWF: resultaat invoeren en live bijhouden. Voor de wedstrijden van Heren 1 en Dames 1 wordt gebruikt gemaakt van het live bijhouden. Voor alle andere wedstrijden wordt het resultaat invoeren gebruikt. Voor de uitleg van deze twee varianten verwijzen wij graag naar de handleiding zaalwacht en handleiding digitaal wedstrijdformulier.

Vanaf nu maak je als team de week voordat je zaalwacht hebt een afspraak met Joram van der Schans om bij hem de sleutelbos op te halen. Aan deze bos zit een druppel om de zaal open te maken en daarnaast 3 sleutels.