VIVES streeft er naar volleybal voor iedereen mogelijk te maken, onder andere door de contributie betaalbaar te houden. Bovendien willen we met de aanschaf van de juiste materialen en het aantrekken van gekwalificeerde trainers de kwaliteit binnen onze vereniging hoog houden, voor zowel de senioren als voor onze jeugdspelers. Niet op de laatste plaats wil VIVES de leden een sociale, gezellige en veilige sportomgeving bieden. Dat gaat verder dan het speelveld; jeugdkampen, clinics en een feestje zorgen voor verbinding tussen de leden.

Voor de toekomst heeft VIVES de ambitie om volleybal écht voor iedereen aan te bieden. Wat denk je van volleybal voor mensen met een lichamelijke beperking? En een wekelijkse training voor kinderen met special needs? Een diverse en inclusieve vereniging, in vriendschap en samenwerking!

In onze sponsorbrochure staan de sponsormogelijkheden op een rij. De brochure kan aangevraagd worden door onderstaand formulier in te vullen.

De sponsorcommissie staat uiteraard open voor ideeën en suggesties, zodat we met elkaar tot een passende samenwerking kunnen komen.

Aanvraag VIVES sponsorbrochure

  Naam *

  Organisatienaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Connectie met VIVES

  Beoogd sponsorpakket

  omschrijving/opmerking