sponsor gezocht

Sponsor worden van VIVES? VIVES is de volleybalvereniging van IJsselstein en omstreken waar plezier en prestatie hand in hand gaan. Van jong tot oud, van hoog tot laag. VIVES staat voor gezelligheid én resultaat: Volleybal In Vriendschap En Samenwerking!

Om de zaterdag is er een thuisspeeldag voor de competitieleden in de IJsselhal, met de gezelligste kantine van IJsselstein. In de ochtend, van 9.00 tot 14.00 uur, speelt de jeugd in de leeftijd van 6 tot 16 jaar. Vanaf 12.00 tot 20.00 uur spelen de senioren op diverse niveaus: van 2de Divisie / Promotieklasse tot de 4e klasse.

Regelmatig zijn er toernooien, voor zowel de spelers van de recreatie als de mini’s (jeugd van 5 tot 7 jaar). Kortom, bijna iedere week is VIVES aanwezig in de IJsselhal.

Naast de wekelijkse competitie en de toernooien wordt er in de zomer beachvolleybal gespeeld. Met Koningsdag is er een beachvolleybalveld in de binnenstad waar wedstrijden worden gespeeld en clinics worden gegeven. Hierbij streven wij er ieder jaar naar om Eredivisiespelers een mooie demonstratie te laten geven. Kortom, het hele jaar door is de vereniging actief! Onze goed georganiseerde vereniging draait door de inzet van veel vrijwilligers. Toch zijn er activiteiten waarbij wij uw hulp goed kunnen gebruiken.

  • Volleybal voor iedereen

Middels een zo laag mogelijke contributie voor met name de jeugd, willen wij volleybal in IJsselstein voor iedereen mogelijk maken. Natuurlijk willen wij ook het jaarlijkse jeugdkamp zo organiseren dat iedereen mee kan doen. Daarnaast zijn er verschillende plannen om volleybal voor écht iedereen aan te bieden. Wat denkt u van Seniorenvolleybal? En een wekelijkse training voor bijzondere kinderen? Maken jullie volleybal voor heel IJsselstein bereikbaar?

  • Aanstormend talent begeleiden

VIVES heeft een zeer talentvolle jeugd die wij goed willen opleiden. Door middel van de juiste training, coaching en clinics kan het talent zich volledig ontwikkelen. Sponsort u de nieuwe Reinder Nummerdor en Manon Flier?

  • Beachvolleybal in IJsselstein

De populariteit van beachvolleybal groeit met het jaar en een van onze dromen is een eigen beachvolleybalveld in IJsselstein. De realisatie kost veel geld. Maken jullie deze zomerse sensatie waar in IJsselstein?

Heeft u interesse om sponsor van VIVES te worden? Klein of groot, wij kunnen iedereen iets moois bieden. Neem contact op met Mathieu van Westing en Lisa de Gruijter via sponsoring@vives-volleybal.nl en we praten graag met u verder over de mogelijkheden!