Hoe lang volleybal je al en hoe lang zit je bij VIVES?
Vanaf mijn 8e volleybal ik al bij VIVES, dus bijna 20 jaar. Helaas met een onderbreking van bijna 2 jaar vanwege een blessure. Ik mag gelukkig weer meetrainen en hoop vanaf het nieuwe seizoen weer wedstrijden te kunnen spelen.

Wat doe je op dit moment als vrijwilliger en hoe gaat dat?
Ik zit sinds 3 jaar in de Sponsorcommissie. Eerst was dat samen met Denise Schoonenberg en nu met Anouk Hendriks. De Sponsorcommissie zoekt naar potentiële sponsors, waar we soms vanuit een team op worden geattendeerd of waar we rechtstreeks contact mee zoeken. We bieden sponsors een aantal varianten/pakketten qua promotie, bv. logo op wedstrijdshirts, inspeelshirts enz. Op dit moment werken we met 3 sponsors: Jumpsquare (hoofdsponsor van H1), Hizi Hair (hoofdsponsor van D2 en H3) en het Foute Zomerfeest (hoofdsponsor van D1). Daarnaast houdt de sponsorcommissie zich bezig met het opzetten van activiteiten voor sponsors, zoals een sponsorborrel. De sponsor woont dan eerst de wedstrijd van het gesponsorde team bij en daarna is er een gezellige borrel om bij te praten. De tijd, die ik aan deze commissie besteed, is verschillend. Gemiddeld denk ik zo’n 3 à 4 uur per maand. Aan het eind van dit seizoen stop ik met de commissie, Lisa de Gruijter (D1) neemt mijn plek over. Maar extra handjes zijn altijd welkom, dus als je belangstelling hebt voor het werk in deze commissie: meld je aan!
Ik geef samen met een aantal andere meiden uit D6 op maandagavond een korte training aan een groep recreanten. We bereiden een aantal oefeningen voor en we werken met een roulatiesysteem, zodat je een keer per maand aan de beurt bent om de training te verzorgen. Dat is heel leuk!

Wat doe je nog meer buiten VIVES?
Ik heb Reclame, Marketing en Communicatie gestudeerd en ik werk nu bij Kaliber in Utrecht. Dat is een bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van websites, apps en campagnes. Mijn werk is het in beeld brengen van de doelgroepen voor wie bv. een website bestemd is. Met die inzichten ontwikkelen we strategieën en bouwen mijn collega’s vervolgens de website.
Verder heb ik met 3 vriendinnen (Denise, Jotte en Chantal) De Eetclub, die nu bijna 5 jaar bestaat. Eén keer in de 3 maanden spreken we af en wordt er door een van de vriendinnen uitgebreid gekookt en wijn gedronken ;-).
Ik kijk graag naar sport, waaronder voetbal: ik ben fan van Ajax. Maar ook evenementen als de Olympische Spelen volg ik fanatiek.

Wat weten de meeste mensen binnen VIVES nog niet van jou?
Ik loop al vanaf mijn 3e in de IJsselhal. Ik kwam destijds met mijn vader Richard van de Sande mee. Hij was coach van D2.

Waarom is VIVES jouw club?
VIVES is gewoon de gezelligste club die er is! Veel mensen kennen elkaar en maken samen de sfeer op de tribune en aan de bar na de wedstrijden. Cerile en Dion zijn daarin ook goede sfeermakers!

Processed with MOLDIV