Volleybalvereniging VIVES heeft een succesvolle week achter de rug met hun inzamelactie voor de lokale voedselbank Nieuwegein – IJsselstein. Na eerder al twee succesvolle goede doelen acties te hebben georganiseerd voor KWF en MetaKids, was het dit jaar de beurt aan de voedselbank.

Met deze inzamelactie wilden we als vereniging een steentje bijdragen aan het verminderen van voedselverspilling en het helpen van mensen in de regio die het financieel moeilijk hebben. Gedurende de week hebben onze leden en vrijwilligers zich ingezet om zoveel mogelijk etenswaren, hygiëneproducten en andere benodigdheden in te zamelen. Dit resulteerde in een overweldigende hoeveelheid aan donaties van zowel leden als andere betrokkenen.

Deze donaties zullen de komende dagen overhandigd worden aan de Voedselbank Nieuwegein – IJsselstein. De medewerkers van de voedselbank waren erg blij en dankbaar voor de vele producten die wij hebben kunnen doneren. Zij kunnen hiermee weer vele gezinnen in de regio voorzien van voedselpakketten.

Het bestuur van de Volleybalvereniging VIVES is trots op het succes van deze inzamelactie en dankt alle betrokkenen voor hun bijdrage hieraan. Het is mooi om te zien dat we als vereniging op deze manier iets kunnen betekenen voor onze lokale gemeenschap. We hopen dan ook dat we in de toekomst nog meer van deze mooie initiatieven kunnen organiseren.