Tijdens de afgelopen ALV is aangegeven dat we als vereniging dit seizoen starten met ‘train de trainer’ bij de jeugd. We zijn verheugd te kunnen melden dat dit inmiddels ook bij een aantal seniorentrainers (D2, D4 & D5) is gestart onder leiding van Kasper Langendoen. Wij zijn heel blij dat Kasper naast het trainen en coachen van heren 1 ons helpt met het opleiden van andere trainers binnen de seniorenlijn.

Ook bij de jeugd wordt er, zoals al eerder aangegeven, binnenkort gestart, waarbij er zowel ondersteuning geboden wordt op pedagogisch/didactisch vlak als op het volleybal technische vlak. De bedoeling is dat voor de winterstop op beide gebieden de eerste bijeenkomsten / bezoeken zijn geweest. Met de trainers van de recreanten is overleg geweest over hoe de ondersteuning voor hen vorm gegeven kan worden. Dit wordt in overleg met de trainers en de TC verder uitgewerkt.

Met het starten van train de trainer wordt invulling gegeven aan het versterken van het kader zoals beschreven in het beleidsplan van de vereniging.