VIVES online Pubquiz voor seniorenteams

Het is alweer een tijdje geleden dat we met z’n allen aan de bar zaten onder het genot van een drankje en een bitterbal en helaas gaat dat ook nog wel even duren… Daarom organiseren we voor alle seniorenteams: de VIVES Online Pubquiz op vrijdag 26 februari om 20.00 uur!

Dus weet jij (naast volleybal) alles van politiek, figuurzagen, de Verenigde Staten of de serie Friends? Schrijf je dan via deze link in, in teams van maximaal 6 personen:

https://forms.gle/9VTAeuGGMojHkKdA7

In de aanloop naar de Pubquiz ontvangt de teamcaptain alle benodigde informatie via de mail. Inschrijven kan t/m vrijdag 19 februari. 

We hebben er zin in!

_____
VIVES online Pubquiz voor ABC-Jeugd

Wij missen jullie onwijs op het volleybalveld. Normaal gesproken zijn jullie super fanatiek om alle ballen van de grond te vegen en ze zo hard mogelijk op de grond te slaan.

Maar deze avond zullen de zwaarden op andere wijze geslepen worden. Heb jij zin in een avondje hersens kraken? Kan jij je fanatisme ook niet kwijt? Dan hebben wij de perfecte avond voor jou in petto! De enige echte VIVES ABC-jeugd Pubquiz op zaterdag 27 februari om 19.30 uur! Schrijf je in via deze link in teams van maximaal 4 personen:

Tot de 27e!