Nieuwe wedstrijdshirts en trainingspakken voor VIVES

Zoals je wellicht al wel of niet is opgevallen speelt Heren 1 sinds dit seizoen in een nieuw shirt. Qua kleurstelling is het niet te onderscheiden van het “oude” shirt maar het is gemaakt van een ander materiaal (Coolmax). De ervaringen met dit shirt zijn erg goed. Het materiaal is kleur- en vormvaster dan het oude en de spelers zijn enthousiast over het materiaal. Daarom is besloten dat we als vereniging langzamerhand over zullen gaan op dit nieuwe shirt. Omdat de kleurstelling van de shirts exact hetzelfde is kan er binnen een team met oude en nieuwe shirts door elkaar gespeeld worden en kan de overgang heel geleidelijk plaats vinden.

Op dit moment is er nog beperkte voorraad van het katoenen shirt bij de leverancier, maar er zullen geen nieuwe katoenen shirts op voorraad genomen gaan worden. Mocht je aan een nieuw shirt toe zijn en de voorkeur geven aan een katoenen, ga dan snel de site van volleybaldirect (https://www.volleybaldirect.nl/Vives) en bestel er een (op=op).
Er wordt extra korting gegeven op het katoenen shirt van 20%. Dit shirt kost nu €37,35 na de korting die je via je nevobo-lidmaatschap nummer en de Viveskortingscode (VIVES61) krijgt. Het nieuwe shirt inclusief bedrukking zal na de eerder genoemde kortingen € 43,20 gaan kosten.

Het standaard trainingspak is door de leverancier uit de collectie genomen en daardoor niet meer verkrijgbaar. Er wordt door een vertegenwoordiging van de leden naar een opvolger uitgezocht. Indien je het volgende seizoen wilt starten in het nieuwe shirt of nieuwe trainingspak, dan kan dat. In de komende weken komt er de mogelijkheid om het shirt te passen en te bestellen, zodat het geheel voor het nieuwe seizoen beschikbaar is.  Zodra er meer bekend is wordt dit op de site en Facebook met jullie gedeeld.