De laatste thuisspeeldag is al bijna: op 6 april proosten we op de laatste wedstrijden. Een heel seizoen lang hebben we weer met elkaar mogen volleyballen: hoe tof is dat? Omdat we zo blij zijn dat we allemaal lekker kunnen sporten willen we iets bijzonders doen op deze dag. Vives wil graag een warm hart toedragen aan stichting Metakids. Want wat zij doen is pas écht bijzonder. Stichting Metakids zet zich in voor kinderen met metabole ziekten (stofwisselingziekten). Van dit soort ziekten zijn er meer dan 1000 en slechts een paar varianten kunnen behandeld worden. Dit betekent dus dat er heel veel kindjes zonder behandeling zitten. Er is echter hoop: artsen verwachten dat ze binnen 30 jaar alle varianten kunnen behandelen, mits er geld is voor onderzoek.

Nu zijn we misschien geen briljante wetenschappers, maar met dit laatste kunnen we helpen. Het team Hart-lopen voor Nina zal op 22 september de dam-tot-damloop rennen om zo geld in te zamelen voor de stichting. Laten wij als vereniging ze een handje helpen door geld op te halen!

Doneer op 6 april zelf, of bedenk met je team een ludieke actie om geld op te halen. Zo kunnen we met elkaar ons steentje bijdragen.

Mocht je er 6 april niet bij zijn of wil je alvast een donatie doen? Hieronder volgt de link naar de actiepagina waar je kunt doneren.

https://www.actievoormetakids.nl/actie/vives-in-actie