Wij willen onze leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers nog beter leren kennen! Dat doen wij met behulp van Taakie, een slimme, snelle en leuke online tool. Door het stellen van slechts een paar vragen krijgen wij een goed beeld van al die unieke types die onze club rijk is!

Na het beantwoorden van de vragen zie je waar jouw talent ligt! Mocht VIVES eens tegen een uitdaging aanlopen, dan kunnen we met Taakie heel handig ‘scouten’ wie er plezier aan zou beleven om een helpende hand te bieden.

Taakie heeft een positieve insteek. Dankzij Taakie benaderen we jou alleen als we in jou de beste match zien! Heel laagdrempelig maar toch persoonlijk, via een WhatsAppje. Met één druk op de knop kun je een Taakie accepteren, maar ook afwijzen!

Hoe meer leden, ouders en vrijwilligers de vragenlijst invullen, hoe meer plezier wij aan Taakie beleven. Help jij mee!? We sturen je binnenkort een mailtje met de link naar de vragen. Benieuwd naar Taakie? Neem hier alvast een kijkje!

Dank je wel!


Aanvulling 13 september 2022:

Beste (ouders van) VIVES-leden,

Zoals eerder al aangekondigd gaan wij dit jaar met Taakie werken, morgen zullen alle VIVES-leden of hun ouders een mail krijgen via Taakie. Wij willen jullie vragen of iedereen deze test wil invullen, het invullen van de vragenlijst kost hooguit 5 minuutjes. Aan de hand van deze vragenlijst kunnen wij gaan kijken welke leden misschien iets voor ons kunnen betekenen. Deze leden kunnen wij via Taakie gaan benaderen.

Het benaderen van leden zal gaan via een Whatsapp-bericht, hiervoor is het dus belangrijk dat tijdens het invullen van de vragenlijst toestemming gegeven wordt voor contact via Whatsapp. Zodra wij een mogelijke match hebben, zal er via Taakie een Whatsapp-bericht gestuurd worden. Op dit bericht kunt u antwoorden en met deze informatie kunnen wij verder met matchen.

Omdat we komend jaar veel nieuwe vrijwilligers nodig hebben, willen wij u vragen om de test voor woensdag 21 september in te vullen. Mocht Taakie morgen niet bij u in de mail zijn binnengekomen, kan het zijn dat de mail in uw spam staat, mocht Taakie ook daar niet staan, dan zou het fijn zijn als u een mailtje stuurt naar de vrijwilligerscommissie: vrijwilligers@vives-volleybal.nl ook voor verdere vragen kunt u hier terecht!

Wij hopen op een succesvolle voortzetting!

Met vriendelijke groet,

Sophie Vink & Eva Vink (vrijwilligerscommissie)

Folkert van de Geer (algemeen bestuurslid)