Verenigingsnieuws

Home » Nieuws » Verenigingsnieuws
Verenigingsnieuws2017-02-23T11:26:58+00:00

VIVES schoenenavond

Nieuw seizoen, dus tijd om weer nieuwe schoenen te kopen! Op maandagavond 9 september staat Volleybaldirect weer klaar om jou de allernieuwste volleybalschoenen te laten passen en te kopen. We zien jullie dan!

1 juli 2019|

Einde sponsoring Jumpsquare aan VIVES

Na 3 jaar trouwe dienst op de outfit van ons Heren 1, nemen wij afscheid van hoofdsponsor Jumpsquare. Wij willen hen ontzettend bedanken voor wat zij voor het team én VIVES hebben betekend. Sponsors maken het mogelijk om onze fijne club gezond te houden en prachtige sportieve prestaties neer te zetten. Van mini's tot senioren en recreanten. Bedankt namens de leden van VIVES en jullie zijn altijd welkom in onze hal!  

1 juli 2019|

De kracht van VIVES: Bedankt Joke en Joop!

De kracht van VIVES ligt voor een belangrijk deel bij de vrijwilligers. 2 vrijwilligers die dat al 30 jaar doen stoppen er helaas mee. Dan hebben we het natuurlijk over Joop en Joke. Joop Tersteeg Zijn kracht lag voor bij de sinds 1989 georganiseerd competitiewedstrijden bij de Bond voor afdeling Utrecht. Deze is groot; inmiddels uitgegroeid tot ca. 42 herenteams, 60 mixteams en 60 damesteams. In totaal 160 teams die over verschillende poules jaarlijks met elkaar strijden. Joop heeft hier in 2014 een speciale oorkonde voor gehad. Ook is hij beloond met een speld door de Bond en een lintje ... Lees meer

10 juni 2019|
Load More Posts