Verenigingsnieuws

Home » Nieuws » Verenigingsnieuws
Verenigingsnieuws2017-02-23T11:26:58+00:00

VIVES Spelregelcafé

Vrijdag de 13de was een geluksdag voor Jordan en Joeri Tersteeg die als gedeelde winnaars van de spelregelquiz met de hoofdprijs naar huis gingen.  De avond werd georganiseerd door Jan Dekker (al jaren regioscheidsrechter voor VIVES) en Milou van Leeuwen (nu ook Verenigingsexpert voor VIVES). Zij hadden 50 vragen in 10 rondes samengesteld waarover wij ons hoofd konden breken.  Het was een open inloopavond voor alle leden, omdat het voor iedereen handig is om te weten wat de regels zijn. Dan begrijp je ook beter wanneer een scheidsrechter een bepaalde beslissing neemt. Ook wijzigen de regels elk jaar, dus je ... Lees meer

19 september 2019|

VIVES schoenenavond

Nieuw seizoen, dus tijd om weer nieuwe schoenen te kopen! Op maandagavond 9 september staat Volleybaldirect weer klaar om jou de allernieuwste volleybalschoenen te laten passen en te kopen. We zien jullie dan!

1 juli 2019|

Einde sponsoring Jumpsquare aan VIVES

Na 3 jaar trouwe dienst op de outfit van ons Heren 1, nemen wij afscheid van hoofdsponsor Jumpsquare. Wij willen hen ontzettend bedanken voor wat zij voor het team én VIVES hebben betekend. Sponsors maken het mogelijk om onze fijne club gezond te houden en prachtige sportieve prestaties neer te zetten. Van mini's tot senioren en recreanten. Bedankt namens de leden van VIVES en jullie zijn altijd welkom in onze hal!  

1 juli 2019|
Load More Posts