Bij de recreanten hebben alle teams hun eerste toernooidag al weer gehad. Bij de thuiswedstrijden in IJsselhal was het weer ouderwets gezellig en werd er sportief gestreden voor de punten.

Maar wisten jullie dat er een aantal teams van de recreanten ook met de bekercompetitie meedoen? De eerste ronde is ondertussen geweest en zowel Dames 1 en Dames 3 zijn door naar de volgende ronde! Vooral Dames 1 maakte het in de eerste set heel spannend en verloor deze uiteindelijk met 34-32. Set 2 en 3 werden met overmacht gewonnen en in de vierde set ging het weer gelijk op en werd de overwinning bij  27-25 behaald!  Dames 3 kon er ook wat van en won de eerste set met 29-27! Set 2 werd verloren maar in set 3 en 4 lieten ze zien dat ze de betere waren en wonnen uiteindelijk met 3-1!

Bij de Heren zijn Heren 1 en Heren 2 door en is helaas Heren 3 niet verder gekomen dan de eerste ronde… Zou je zelf in een recreanten team willen spelen of weet je iemand die wel mee zou willen spelen, mail dan even naar: