Naast een nieuwe trainer voor heren 1 is er ook een nieuwe trainer gevonden voor dames 1 van VIVES. Michael van den Brink, geboren in Utrecht en opgegroeid in Lopik, woont al weer heel veel jaar in IJsselstein. Michael, getrouwd met Chantal. Samen hebben zij twee volleyballende kinderen (Romee en Sven). Michael is afgelopen december 50 jaar geworden! In het dagelijks leven werkt Michael als commercieel projectontwikkelaar bij Van Wanrooij Projectontwikkeling. In zijn vrije tijd gaat Michael graag met de mountainbike op pad.

Michael volleybalt al vanaf zijn jeugd. Op zijn 17e is hij gaan volleyballen bij DOS in Schoonhoven waar hij ook zijn ere divisie debuut heeft gemaakt. Na DOS heeft Michael lang bij Vrevok in Nieuwegein gespeeld, waar hij in 2009 zijn actieve volleybalcarrière heeft afgesloten. In 2009 werd Michael al door VIVES gevraagd om trainer te worden van Dames 1. Zonder trainingservaring maar met veel enthousiasme is toen zijn carrière als trainer van start gegaan. Het werd een fantastisch eerste seizoen. Na VIVES Dames 1 volgde NVC Dames 1, Assistent trainer bij Servia Heren 1 en afgelopen seizoen VIVES Dames 2.

“Nu weer een nieuw seizoen bij VIVES Dames 1. Mijn grootste voldoening als trainer haal ik uit de momenten waarop ik spelers beter zie worden, talent zie ontwikkelen, en uiteraard uit het winnen. Ik kijk ernaar uit om komend seizoen met de enthousiaste en talentvolle groep meiden aan de slag te gaan. Tot gauw in de sporthal!”