Freek Thiers (HS1) en Floris Verhijde (DS1) zijn komend seizoen de hoofdtrainers van de heren en dames selectieteams van VIVES IJsselstein. De ideale kandidaten om de vorige trainers op te volgen. Henk Bosschaart en Hans Bos (oud trainers DS1) en René Erica (oud trainer HS1) kunnen beiden terugkijken op een mooi seizoen. Zowel Heren 1 als Dames 1 mocht in p/d wedstrijden strijden om promotie naar de tweede divisie. Beiden hebben dit net niet gehaald, maar door een weggevallen team mag heren 1 alsnog promoveren naar de tweede divisie. Heren 1 komt daardoor volgend seizoen uit in de tweede divisie, dames 1 blijft in de derde divisie.

Op donderdag 18 mei werd het contract getekend met de twee nieuwe hoofdtrainers voor de dames en heren selectie. Floris Verhijde en Freek Thiers zijn bereid om de dames en heren naar een hoger niveau te tillen. Als trainer beschikt Floris Verhijde over jarenlange ervaring opgedaan bij diverse verenigingen in het land. Freek Thiers kent de club en de mannen van VIVES als geen ander. De nieuwe hoofdtrainer speelt zelf al jaren bij VIVES, en weet daardoor ook goed wat zich in de herenlijn afspeelt. Met veel enthousiasme zal Freek Thiers deze kennis komend seizoen inzetten.

Daarnaast zullen beiden hoofdtrainers met hun trainings ervaring en positieve beleving een grote bijdragen leveren aan de verdere ontwikkeling van de jeugd. Zowel de trainers als de vereniging VIVES verheugen zich op de toekomstige samenwerking.

thumbnail_IMG_5337