DePartyshop.nl VIVES H1 behaalt in de derde speelronde de eerste competitiezege. Een zege in de lijn der verwachting, kijkend naar de voorgaande uitslagen. Na het eerste punt in de eerste wedstrijd en de twee punten in de tweede wedstrijd zouden er tegen RVV H1 drie punten behaald moeten worden. In de eerste set waren beide teams aan elkaar gewaagd. VIVES was hier en daar nog zoekende naar de juiste afstemming. RVV profiteerde daar aan het einde van de set van en wist die dan ook met 23-25 binnen te halen. De gezochte afstemming werd gevonden in de tweede set, waarin RVV eigenlijk geen moment aanspraak maakte op de setwinst (25-16).

Een stroef begin aan de derde set zorgde voor een klein gaatje voor RVV. In de loop van de set wist VIVES de score gelijk te trekken en voldoende uit te lopen om als eerste bij de verlossende 25 punten te zijn. Ook in de vierde set wist RVV vroeg een gaatje te slaan. Helaas lukte het VIVES deze keer niet om het gat te dichten, waardoor RVV de set uiteindelijk relatief makkelijk met 19-25 kon binnenhalen.

Wederom een beslissende vijfde set. VIVES komt goed uit de startblokken en pakt meteen een kleine voorsprong. RVV komt halverwege de set langszij maar kan niet doordrukken. VIVES doet dat daarna wel en haalt met 15-11 de set en dus de overwinning binnen.

Een goede wedstrijd – met vlagen zelfs uitstekend – aan de kant van VIVES zorgt voor de eerste overwinning van het seizoen. Volgende week spelen we tegen Servia H1. Het wordt 1-3 voor VIVES, een overwinning en derby die je niet wilt missen! We hopen dus ook velen om 16:45u in Vianen op de tribune te mogen verwelkomen.