Hoewel we op dit moment nog genieten van de zomervakantie, kunnen we voorzichtig weer uitkijken naar het nieuwe volleybalseizoen. Achter de schermen is er bij de sponsorcommissie niet stilgezeten. Inmiddels bestaat deze commissie nog maar uit twee leden (op 425 leden VIVES). Om de sponsoring binnen de vereniging een waardevolle boost te geven, zijn we hard op zoek naar enthousiastelingen die ons verder kunnen helpen met de uitvoer hiervan.

“Ik wil wel wat doen maar heb niet zoveel tijd”

Veel gehoord en daar willen we op inspelen. Voor de sponsorcommissie is een draaiboek gemaakt met een overzicht van taken en verantwoordelijkheden. Heb je niet veel tijd? Kijk dan eens wat jou aanspreekt in onderstaande lijst. Deze taak wordt dan jouw onderdeel en zo hoef je je niet met al het reilen en zeilen binnen de commissie bezig te houden.

  1. Aantrekken en benaderen nieuwe sponsoren
  2. Contact onderhouden met huidige sponsoren.
  3. Expositie van de sponsoren
  4. Sponsorkliks
  5. Activiteit organiseren voor sponsoren
  6. Sponsorkleding inventariseren en bestellen
  7. Club van 100
  8. Vives@Work

Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet gezond blijven draaien, dus draag jij ook een steentje bij? Wil je je aanmelden of meer weten? Stuur dan een berichtje naar sponsoring@vives-volleybal.nl of benader ons persoonlijk. Tot snel!

Groetjes,
Marloes Grootendorst (D2) en Lisa de Gruijter (D2)