In de nieuwste nieuwsbrief staat een interview met Nissrine. Ze speelt in het Recreanten Mix1 team, doet graag mee aan een Challenge en op 14 april kan je naar haar gaan luisteren in Amstelveen wanneer je interesse hebt in Technology, Entertainment en Design.
 
Wanneer ben je begonnen met volleyballen bij VIVES?
Al op jonge leeftijd ben ik bij VIVES begonnen met volleyballen en heb als toernooi mini getraind bij Martha. Vervolgens ben ik tot mijn 13de doorgegaan met volleyballen tot in JC1. Vanwege drukte op school ben ik daarna gestopt bij VIVES. Maar nu ben ik alweer ruim een jaar terug en speel nu in de recreatie. Eline had mij gevraag om een keer mee te trainen met de Mix1 en ik vond het wel leuk om weer bij Vives te gaan volleyballen. Dit is voor mij een goede manier om school en werk te combineren met sporten, we hebben dan een paar keer per jaar een toernooi en niet elke week een wedstrijd. Gelukkig was ik de techniek van de eerdere trainingen bij de jeugd nog niet verleerd, waardoor het instromen soepel verliep.
 
Heb je nog andere sporten gedaan, of doe je nog naast het volleybal ?
Ik heb ook nog een tijdje badminton gespeeld bij Apollo. Ook daar moet je snel spelen en bewegen, maar ik miste wel het team gevoel. Daarom toch weer gaan volleyballen. De gemiddelde leeftijd van mijn team is vrij hoog, ik ben de jongste in ons team. Dat we op plek 15 staan vind ik niet erg, het gaat om de sport en de gezelligheid. We hebben ook veel nieuwe spelers in het team en spelen nu wel een ander systeem dan bij de C-jeugd.
 
Wat doe je nog meer buiten het volleyballen ?
Ik ben nu bezig met het laatste jaar van mijn studie Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam en ben daarnaast als ZZP-er aan de slag op het gebied van Arbeid en Organisatie. Ik wil graag mijn trainers-capaciteiten verder uitbouwen. Ik ben ook betrokken bij Young Impact, waarbij jongeren aan een Challenge kunnen meedoen of er zelf een starten. (https://youngimpact.nl/over-young-impact/#) om iets goeds te doen voor anderen in hun omgeving. De positive impact wordt elk jaar beloond met een festival, met grote namen.
 
 
Wat weten de meeste mensen binnen VIVES nog niet van jou ?
Ik mag op 14 april in Amstelveen een TED-talk houden (https://tedxamstelveen.com/).
Het thema is “Once Upon a Time” waarbij ik zal vertellen over een ervaring die ik opgedaan heb tijdens het geven van trainingen aan verschillende groep 7/8 leerlingen. Weten zij wie die ander is die nu voor ze in de klas zit….?