Zoals aangekondigd in de update van afgelopen maandag komen wij nog met meer informatie over de competitiewedstrijden van aanstaande zaterdag 20 november. Die informatie kun je hieronder lezen.

Geen publiek

De competitiewedstrijden kunnen gewoon worden gespeeld, helaas is publiek niet welkom. Daarnaast is het nog altijd zo dat je thuis blijft bij klachten en dat je je dan laat testen bij de GGD. Voor sporters vanaf 18 jaar geldt dat een coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht is om de sporthal te kunnen betreden.

Toegang tot de sporthal

In overleg met Bar IJsselhal is afgesproken dat de toegang nog steeds via de voordeur van de sporthal plaatsvindt. Aangezien Bar IJsselhal geopend is vanaf 11:30 uur is voor de eerste ronde toegang tot de sporthal mogelijk via de zijdeur aan de Oranje Nassaulaan. Na 11:30 is er geen toegang meer mogelijk via de zijdeur. Bij de ingang van de sporthal en bij de bar wordt op het CTB gecontroleerd. Er gelden een aantal uitzonderingen:

  • Voor trainers en andere vrijwilligers in functie geldt dat zij geen coronatoegangsbewijs hoeven te laten zien. Echter, aangezien Bar IJsselhal onder de categorie horeca valt waarvoor een CTB verplicht is, dienen trainers en andere vrijwilligers in functie die geen CTB kunnen tonen via de zij-ingangen de sporthal te betreden.
  • Voor sporters onder 18 jaar geldt hetzelfde. Ook zij kunnen, indien zij geen CTB kunnen tonen, via de zij-ingangen de sporthal betreden.
  • Voor rijdende ouders van uitspelende jeugdteams die naar de IJsselhal komen, geldt dat zij als vrijwilligers in functie geen CTB hoeven te laten zien. Als ze de sporthal willen betreden en geen CTB kunnen laten zien, dan dienen zij de sporthal via de zij-ingangen te betreden.

Vanuit de bar is de sporthal voor de sporters alleen via de kleedkamers toegankelijk. Bar IJsselhal is tot en met 19.45 uur geopend voor een hapje en een drankje. De teams die na de genoemde tijd klaar zijn, kunnen de hal via de zijdeuren verlaten.

Wij verzoeken sporters niet eerder dan 25 minuten voor aanvang van de wedstrijd de sporthal te betreden. De reden hiervan is dat we willen voorkomen dat wachtende sporters als publiek op de tribune plaatsnemen. De bar is uiteraard wel geopend.

Tot slot

De bovenstaande maatregelen gelden voor de competitiewedstrijden van zaterdag 20 november. In overleg zal nog worden bekeken hoe de organisatie van de recreatietoernooien op zaterdag 27 november en waarschijnlijk ook zaterdag 4 december wordt geregeld.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur,

De naleving van dit coronaprotocol is een verantwoordelijkheid van alle VIVES-leden en bezoekers

Dank voor jouw medewerking hierbij!