Op vrijdagavond 8 mei organiseert VIVES voor alweer de 26e keer het bekende en zeer gewaardeerde “VIVES bedrijventoernooi”. Graag nodigen wij u uit om met uw bedrijf en collega’s deel te nemen aan dit toernooi. Een sportief teambuilding- en netwerkevent!

Dus gezellig samen met collega’s een avond volleyballen? Dat kan!

Het toernooi
Op deze avond ontvangen wij u en uw collega’s in de Sporthal IJsselhal in IJsselstein (Oranje Nassaulaan 50) Om 19.00 uur zullen de wedstrijden van start gaan. Het toernooi zal rond 23:00 uur eindigen met de prijsuitreiking. Uiteraard zal de Bar IJsselhal hierna geopend blijven en kunt u deze gezellige avond voortzetten met collega’s en andere bedrijventeams.

Teams
Teams bestaan uit minimaal 6 en maximaal 8 spelers, waarin minimaal 2 dames in moeten meespelen. Meerdere teams per bedrijf of combinaties zijn ook mogelijk. Het inschrijfgeld bedraagt € 60,= per team. Om deel te nemen moet het inschrijfgeld vooraf worden voldaan. Verdere informatie zal u worden toegestuurd na inschrijving en ongeveer een week voor het toernooi. Het is mogelijk dat we niet alle ingeschreven teams kunnen plaatsen, het tijdstip van aanmelden en betaling zal bepalend zijn, dus zo snel mogelijk inschrijven!

Deelnemen
Indien u met uw bedrijf mee wilt doen kunt u zich HIER inschrijven.

We zien u graag op vrijdag 8 mei 2020!