Goed nieuws! Beachvolleybal gaat in de zomervakantie door!

Uit de enquête die binnen de vereniging is gehouden over het beachvolleybal van de afgelopen weken is gebleken dat het erg in de smaak is gevallen. Daarom heeft het bestuur besloten ook tijdens de zomervakantie 2020 (vanaf 20 juli) de mogelijkheid tot het spelen in het zand op kosten van de vereniging mogelijk te maken.

Ook voor de A- en B-jeugd is er in de komende vakantieweken de mogelijkheid om beachvolleybal te beoefenen. Onderstaand vind je de veldindelingen die gemaakt zijn hiervoor. Voor de senioren wordt de indeling van de afgelopen weken doorgezet en voor de jeugd is er op de dinsdag en de woensdag een venster gecreëerd op de velden bij zwembad Merwestein in Nieuwegein. Voor de A- en B-jeugd geldt dat er in principe geen trainers aanwezig zijn. De spelers en speelsters zijn er dus zelf verantwoordelijk voor dat er met elkaar wordt gevolleybald. Voor de C-jeugd en de mini’s is het ons helaas niet gelukt om volleybal aan te bieden.

Omdat de vakantietijd aanbreekt en er waarschijnlijk ook mensen op vakantie gaan kan het voorkomen dat er op een aantal avonden te weinig mensen zullen zijn om te kunnen beachvolleyballen. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij om per tijdslot even een Whatsapp groepje aan te maken waarin je af kunt spreken. Mocht er op een avond echt te weinig zijn en je wilt die week toch beachen, probeer dan aan te sluiten op een ander tijdslot van jouw niveau. Of probeer andere leden zo ver te krijgen om mee te doen op jouw tijdslot.

We wensen je heel veel mooi weer en plezier bij het beachen,

Met zonnige groet,

VIVES beachcommissie

Tess, Thiska, Femke, Rutger, Joël en Pieter