Wedstrijdverslag Ds4: Alles voor dat ene doel

Home » Wedstrijdverslag Ds4: Alles voor dat ene doel

Alles voor dat ene doel is wat zaterdagochtend in de hoofden spookt bij VIVES dames 4. Waar iedereen een andere voorbereiding heeft (lees: kinderen wegbrengen, boodschappen doen, herkansen, coachen en uitslapen), zit de sfeer er op de app goed in. Met de lijfspreuk altijd blijven lachen, maar wel alles voor het ene doel gaan we op pad. Richting de plaats met drie bruggen, naast de koeien en de dure cappuccino’s. Na wat kledingstruggles en pijnbestrijding gaat het dan echt beginnen. De zaken gaan goed, want zelfs de wedstrijd wordt met een heuse videocamera opgenomen.

Wat een enthousiasme en een harde werkers in het veld. Dames 4 werd beloond met een 16-25 setwinst. Ja lekker zouden we zeggen, maar nee. We hebben immers nog niks. Zo bleek ook de tweede en derde set. DVC moest wat harder werken, maar kwam in het spelletje. Dat was niet zoals we van te voren hadden afgesproken, dus vandaar dat in de vierde set even werd duidelijk gemaakt wie de touwtjes in handen hadden. Met 6 setpoints op rij, kreeg DVC even het idee de winst in de pocket te hebben. Met een goede servicereeks van ons manusje van alles (zo blijkt..) en een goede verdediging en aanval van het team an sich, verraste dames vier het publiek, de tegenstander én de koeien in de wei, met een 24-26 setwinst. Niks is wat het lijkt, alles is mogelijk. Al voelde het al als winst, de vijfde set moest nog wel gespeeld worden. Dat was met pieken en dalen, maar uiteindelijk was het helemaal niets in Driebergen, offeeh Driebruggen. Op deze zonnige zondag genieten wij nog even na van de 2-3 overwinning en de gezellige afterparty!

Wedstrijdverslagen zijn leuk om te lezen. Laat ook anderen genieten van de sportieve prestaties van jouw team. Deel dit met ons middels een privé bericht op Facebook of  via http://www.vives-volleybal.nl/nieuwtje/

2019-02-03T14:24:52+00:003 februari 2019|Categorieën: Nieuws, Wedstrijdverslag|