Verenigingsnieuws

Home » Nieuws » Verenigingsnieuws
Verenigingsnieuws2017-02-23T11:26:58+00:00

Namens het bestuur.

18 maart 2019 Beste leden, Utrecht beleeft een zwarte dag. Vanuit de Gemeente IJsselstein hebben we het bericht gekregen dat er geen verhoogd veiligheidsrisico is voor IJsselstein. De trainingen kunnen daarom doorgaan. Mocht u hierover willen praten of anders besluiten, dan respecteren we dat uiteraard. Namens het bestuur.

18 maart 2019|

Inschrijving bedrijventoernooi geopend!

In navolging van voorgaande jaren organiseert VIVES op 24 mei 2019 alweer het 26e bedrijvenvolleybaltoernooi. Dit toernooi staat open voor bedrijven en instellingen. Het toernooi zal plaats vinden in de sporthal IJsselhal. VIVES nodigt u van harte voor deelname aan dit toernooi.Het inschrijfgeld bedraagt €60,- per team. U mag met zoveel teams meedoen als u wilt. Klik hier om in te schrijven en klik hier voor meer informatie. Inschrijving stopt per 1 mei 2019.

12 maart 2019|

Week van het sportplezier: 2 t/m 10 maart.

De Nevobo heeft de week van 2 maart uitgeroepen tot de Week van het Sportplezier. Tijdens de Week van het Sportplezier van 2 t/m 10 maart kunnen we als volleybalvereniging VIVES laten zien dat we het sportplezier hoog in het vaandel hebben staan. Verzin leuke acties met je team en deel dit online op social media met de hashtag #sportplezier. (iets lekkers voor de tegenstander, teamontbijt voor de wedstrijd, traktatie voor de scheids etc.) Het team met de winnende post krijgt tickets voor één van de poulewedstrijden van het EK Heren! Nodigen jullie je tegenstander na afloop van een wedstrijd uit ... Lees meer

22 februari 2019|
Load More Posts