Zaterdag 3 februari was het tijd voor wederom een contractondertekening met een nieuwe hoofdsponsor van VIVES! Sanne Baartmans, eigenaresse van kapsalon Hizi Hair in IJsselstein was voor aanvang van de wedstrijd van Dames 2 aanwezig in de IJsselhal om het contract te ondertekenen. Met de aanwezigheid van twee bestuursleden (Pieter en Roy) heeft Sanne zich met haar kapsalon voor 3 jaar verbonden aan VIVES. De dames hadden de sponsor al op hun shirt, trainingspakken en tassen staan en mogen deze 3 jaar lang dragen. Ditzelfde geldt voor heren 3!

Om jullie wat meer informatie te geven over Hizi Hari heeft de PR commissie een kort interview gehouden met Sanne en haar de volgende vragen gesteld:

Even voorstellen…


Ik ben Sanne Baartmans. 34 jaar, en woon samen met mijn vriend en pasgeboren zoontje in Amsterdam. 5 jaar geleden heb ik de kapsalon Hizi Hair in IJsselstein opgericht. Ik heb in Nieuwegein bij een vestiging van Hizi Hair gewerkt en daarna mijn droom om voor mezelf te beginnen in IJsselstein waar kunnen maken, de plek waar ik zelf ook opgegroeid ben. Nog steeds rijd ik met veel plezier op en neer van Amsterdam naar IJsselstein.

Kan je ons iets meer vertellen over Hizi Hair?

Hizi Hair is een franchise onderneming. Hizi Hair staat voor service, kwaliteit, en aandacht.

Wij luisteren naar wat een klant wil. Eerst werkten we zonder afspraken. Klanten konden op ieder moment van de dag binnen wandelen om geknipt te worden. Tegenwoordig merken we dat iedereen toch zelf grip wil hebben op de indeling van zijn dag. Daarom kan je bij ons nu ook online een afspraak maken. Wij merken dat dit de toekomst is: alles gaat tegenwoordig via de mobiel. Ook met dit denken we graag met onze klanten mee!

Waarom heeft Hizi Hair gekozen voor VIVES?


Mijn broer, Arn Baartmans, speelt bij heren 3 van VIVES. Lisa, zijn vriendin, speelt in dames 2. Ook mijn vader heeft vroeger gevolleybald. Op die manier ben ik betrokken geraakt bij VIVES en volleybal. Zelf heb ik nooit gevolleybald… Wie weet in de toekomst?

Waar gaan wij het logo van Hizi Hair tegenkomen bij VIVES?

Het logo staat nu op de tassen, shirts en trainingspakken van heren 3 en dames 2. Ook komen er nog banners in de IJsselhal en vermeldingen op de website en Facebook.

Zijn er voordelen voor VIVES leden?

Ja, zeker weten! VIVES leden krijgen korting bij Hizi Hair: een klantenkaart met daarop 10% korting op behandelingen en 30% korting op de producten bij Hizi Hair.

Praktische informatie hierover zal binnenkort verder bekend worden gemaakt