Tijdens de ALV in oktober is het nieuwe bestuur voorgesteld. Wij leren de nieuwe leden in het bestuur graag beter kennen.
Lees hier meer over de 4 nieuwe bestuursleden van VIVES en bekijk de nieuwe taakverdeling binnen het bestuur.

Taakverdeling:
Rob de Paauw: Voorzitter –  PR-commissie, scheidsrechterscommissie, vertrouwenscommissie
Joram van der Schans: Secretaris – Ledenadministratie & Wedstrijdsecretariaat
Roy Vink: Penningmeester – Sponsorcommissie, materiaalcommissie & kascontrolecommissie
Jisca Vrancken: Bestuurslid technische zaken – Technische commissies
Nelleke van Heeswijk – Stigter: Bestuurslid technische zaken – Technische commissies
Sjoera Vrancken: Bestuurslid algemene zaken – Feestcommissie, Toernooicommissie, vrijwilligerscommissie, Jeugdactiviteitencommissie, kampcommissie, beachcommissie.

Even voorstellen… Voorzitter Rob de Paauw.
Ik ben Rob de Paauw, samenwonend met Elena en meerdere (klein) kinderen. In het dagelijks leven werk ik als Financial bij MKB bedrijven. Ik ben avontuurlijk ingesteld en maak graag leuke reizen naar het buitenland, zowel zakelijk als privé. In IJsselstein kun je me naast volleybal verder tegenkomen bij de voetbal als scheidsrechter. Binnen volleybal speel ik recreatie bij de mix (sinds 20 jaar met tussenpozen) en fluit in de regio. Als voorzitter wil ik me inzetten om naast het besturen van de vereniging ook een onderling leuk bestuursteam neer te zetten. Mijn visie hierop is, dat dit dan ook uitstraling heeft naar de rest van de vereniging en op die manier een vereniging te zijn waarbinnen zich iedereen veilig en thuis voelt. Commissies waarvoor ik opgesteld sta binnen het bestuur zijn: PR, Scheidsrechter, vertrouwenscommissie en beroepscommissie (maar die laatste hoop ik weinig aan te hoeven doen).

Even voorstellen… Algemene zaken: Sjoera Vrancken.

Even voorstellen… Technische zaken: Nelleke van Heeswijk. 

‘Ik ben Nelleke van Heeswijk.  Ik ben 44 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen van 17, 13 en 9 jaar. Ik werk als Arbeidsdeskundige in de letselschade. Ik begeleid mensen die letsel hebben opgelopen, in hun proces naar weer zelfstandig -en met vertrouwen-  verder te gaan met hun leven. Daarnaast ben ik mede eigenaar van een bedrijf in de Automotive branche.
Ik volleybal bij VIVES vanaf mijn 8e jaar. Een hele tijd dus al. Ik speel nu in dames 3. Een fanatiek en enthousiast team in de 1e klasse. Ik vind volleybal nog steeds erg leuk om te doen. In het verleden heb ik al een bestuursfunctie binnen VIVES gehad. Na een aantal jaren ander vrijwilligerswerk te hebben gedaan werd ik opnieuw gevraagd voor het bestuur van VIVES. Enthousiaste en betrokken leden maken een fijne vereniging om te sporten. Dat is zoals VIVES altijd bekend heeft gestaan en waaraan ik graag wil bijdragen. VIVES staat er goed voor, maar er zijn altijd punten voor verbetering. Jisca en ik zullen de technische zaken vanuit het bestuur coördineren. Een zelfstandige  commissie waarmee wij op een transparante manier willen samenwerken om zo het ‘VIVESgevoel’ binnen de vereniging vast te houden.

Even voorstellen… Secretaris: Joram van der Schans

Ik ben sinds 2012 lid van VIVES en speel op dit moment in heren 4. In de afgelopen jaren ben ik wedstrijdsecretaris geweest. In het bestuur zal ik de taak van secretaris op mij nemen. Met mijn leeftijd van 27 jaar zorg ik voor de broodnodige verjonging in het bestuur :-) Ik neem vanuit het bestuur de ledenadministratie en het wedstrijdsecretariaat onder mijn hoede. In het dagelijks leven werk ik sinds anderhalf jaar als (beleids)adviseur Stedelijk Water & Riolering bij de Gemeente Utrecht. Met mijn switch ontstaat er een vacature voor het wedstrijdsecrertariaat. Interesse? Mail naar wedstrijdsecretariaat@vives-volleybal.nl.